TESVOLT: Container: TPS-E

De TPS-E van TESVOLT betekent grootschalig energieopslag in een container. Dit systeem met grootschalig energieopslag is erg efficiënt, mede dankzij het eco-koelconcept. Ook heeft de container van TESVOLT de mogelijkheid om intelligent bijgestuurd te worden. Van de TPS-E zijn er drie beschikbare maten:

- een van 6 meter (20 ft);
- container van 12 meter (40 ft) en
- een container van 13 meter (45 ft) lang.

De configuratie is overigens altijd flexibel. Hierdoor kun je zelfs na jaren nog kiezen voor uitbreiding van het aantal batterijrekken of modules. In totaal zal dit containersysteem dertig jaar mee kunnen. Deze container van TESVOLT is vanwege zijn opslagcapaciteit en vermogen uitermate geschikt voor datacenters, ziekenhuizen, luchthavens en bloemenveilingen. Klik hier als je meer wilt weten over de grootste energieopslagcontainer van TESVOLT.

Dankzij grootschalig energieopslag kunnen datacenters, ziekenhuizen, luchthavens nooit zonder stroom komen. In juni 2018 kwam luchthaven Schiphol zonder stroom te zitten door een falend backup-systeem. Hierdoor ontstond een grote chaos op de luchthaven, aangezien een groot aantal processen, zoals inchecken, niet meer lukte. Duizenden passagiers strandden bovendien. Daarnaast mag het nooit gebeuren dat ziekenhuizen tijdelijk zonder stroom komen te zitten. Het gebeurde echter nog niet zo lang geleden in het St Jansdal in Harderwijk.

Deze container van TESVOLT kan bovendien werken als grote buurtbatterij of wijkbatterij. Hij is ideaal voor grote nieuwbouwwijken.

 

TESVOLT energieopslag container