Meko-Hulsebosch

Hillegom // 675 zonnepanelen //

Meko-Hulsebosch is een groeiend bedrijf uit Hillegom dat is gelegen aan de Veenenburgerlaan. Het bedrijf verkoopt voornamelijk bloembollen en patioproducten. De specialiteit van het bedrijf zijn de bollen in pot met toegevoegde waarde. Bovendien verkoopt Meko-Hulsebosch speciaal tijdens feestdagen exclusieve thema-producten.

Bloemenkweker en verkoper van aanverwante producten Meko-Hulsebosch uit Hillegom heeft in totaal 675 zonnepanelen laten plaatsen die zijn verdeeld over twee verschillende daken. Met behulp van een hijskraan van Kraanverhuur M. Verschoor B.V. uit Sassenheim werden de zonnepanelen op het dak gehesen. De zonnepanelen zijn geplaatst op een stalen dak dat een hoek heeft van 120 graden. De verwachte opbrengst van de installatie van de zonnepanelen wordt geschat op ongeveer 175.000 kW/h.

De eigenaar van Meko-Hulsebosch is geïnterviewd over het verloop van het project en de manier van werken van EXPIRION B.V. gedurende dit project. Dat interview is eveneens op onze website te lezen.