TESVOLT energiebeheersysteem

Met de TESVOLT Energy Manager en het myTESWORLD-portal is het mogelijk om bij te houden hoeveel energie er opgewekt, opgeslagen en verbruikt wordt. Met deze extra functionaliteit die TESVOLT biedt, kunnen alle energiestromen worden gemeten, gecontroleerd en gemonitord. Ook sturing van de energiestromen en sturing van het energieopslagsysteem naar individuele wensen behoort tot de mogelijkheden. Middels deze applicatie is het dus mogelijk om de efficiëntie van uw TESVOLT systeem, zoals de TESVOLT TS HV 70 E, gedurende de hele dag te registreren en bij te sturen.  

Het Tesvolt Energy Management System (EMS) bestaat uit een combinatie van een Energy Management Unit (EMU) en een web-gebaseerde softwareplatform. Dit platform heet myTESWORLD. De EMU is een hardware apparaat dat de communicatie tussen de batterijopslagsystemen en de software regelt.

Met de myTESWORLD software, is het mogelijk de energieopslag en -management efficiënter te maken door de energiestromen te meten, te controleren en te monitoren. De software biedt real-time monitoring van de energieopwekking, -opslag en -verbruik. Ook sturing van de energiestromen en sturing van het energieopslagsysteem naar individuele wensen behoort tot de mogelijkheden.

Het TESVOLT Energy Management System (EMS) werkt met TESVOLT's eigen batterijopslagsystemen, zoals de TESVOLT TS HV 70 E. Dit maakt het mogelijk om een efficiënte en betrouwbare oplossing voor energieopslag te bieden.

Kortom, Tesvolt Energy Management System (EMS) is een software en hardware platform. Het verhoogt de efficiëntie van de energieopslag en -beheer. Dit systeem biedt real-time monitoring van:

- energieopwekking opslag en verbruik
- sturing van energiestromen en
- het vermogen om het energieopslagsysteem naar individuele wensen aan te passen.

 

Energy Manager TESVOLT