TESVOLT

Tegenwoordig wordt er steeds meer stroom opgewekt via natuurlijke bronnen, zoals zonnepanelen. In het nieuws zien we tegelijkertijd vaker berichten voorbijkomen dat deze energie niet meer aan het net geleverd kan worden, omdat het elektriciteitsnet simpelweg vol zit.

De beste oplossing zou dan zijn om de opgewekte energie op te slaan om te gebruiken op latere momenten wanneer je deze energie wel nodig hebt. Dit kan in accu's of batterijen. EXPIRION levert deze opslagsystemen voor energie. Deze energieopslagsystemen zijn er in verschillende soorten en maten. EXPIRION is de eerste officiële verkoper en installateur van TESVOLT, een kwalitatief hoogwaardige fabrikant van opslagbatterijen.

TESVOLT energieopslag
TESVOLT is een grote Duitse speler op de markt van de energieopslag. Zij ontwikkelen modulaire accupakketten van verschillende groottes. Hierdoor is de energieopslag geschikt voor verschillende toepassingen en budgetten.

De TESVOLT energieopslagsystemen een opslagcapaciteit van 10 kWh tot 100 MWh. Ook kunnen de TESVOLT oplossingen on-grid of off-grid geconfigureerd worden, of ze kunnen worden gebruikt met zonne-, wind-, waterkracht - of warmtekrachtkoppleing en stoombronnen.

TESVOLT batterijopslagsystemen voor iedere toepassing
Van grote distributiecentra die het hele dak vol hebben liggen met zonnepanelen tot nieuwbouwwijken die hun zonnepanelen efficiënt in willen zetten. TESVOLT heeft de juiste energieopslagsystemen voor iedere toepassing.

Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Bent u benieuwd naar welke TESVOLT oplossingen bij uw situatie past en wilt u uw opgewekte energie ook efficiënt en duurzaam opslaan? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

TESVOLT TS 48 V
TESVOLT E 80
TESVOLT 100 E
TESVOLT E-TPS

TESVOLT HV 70 E
Dit batterijsysteem van TESVOLT kan 72 kWh opslaan en is geschikt voor elke toepassing. Lees hier meer over de TESVOLT HV 70 E.

TESVOLT TS-I HV 80 E
Deze opslagbatterij slaat 76 kWh tot in het megwattuur-bereik op en beschikt over een geïntegereerde TESVOLT-omvormer. Meer weten? Kik hier!

TESVOLT TS-I HV 100 E
Dit opslagsysteem van TESVOLT slaat 96 kWh tot in het megawattuur-bereik op en maakt zowel on-grid als off-grid mogelijk. Lees hier meer over de TESVOLT TS-I HV 100 E.

TESVOLT TPS-E
TESVOLT heeft drie opslagcontainers op de markt gezet: 20 ft, 40 ft en 45 ft. De opslagcacapiteit varieert van 1.9 MWh tot 4.6 Mwh. Klik hier voor meer informatie over deze containers.